Gaspaćo (video recept) / Gazpacho juice recipe

Gazpacho

More Juice Press by ZEPTER je mnogo više od sokovnika pa osim za pripremu sokova, sladoleda, može se koristiti i za pripremu osvežavajućih, hladnih, čorbica punih korisnih minerala i vitamina i to ne samo leti... 
Gazpacho

I da, ništa se ne baca pa vam u sledećem postu dajem predlog kako da iskoristite "ostatak" pri pripremi ove čorbice (koju možete servirati i kao vitaminski sok).
Pre nego što pređem na recept samo da napomenem da se More Juice Press super pokazao pri pripremi soka od paradajza koji možete praviti i u većim količinama kao deo zimnice ;)

Gazpacho
Gazpacho
Gazpacho

Više o karakteristikama More Juice Press-a možete pročitati ovde, isti naručiti tj. kupiti ovde a naš review pročitati ovde.Potrebno je:
(za 3-4 osobe)

za supu:
1 kg paradajza
1 manji krastavac
pola paprike
1 manja glavica crvenog luka
pola limuna
1 čen belog luka
šaka svežeg bosiljka
malo maslinovog ulja
malo himalajske soli

GazpachoGazpacho
GazpachoGazpacho

za "dekoraciju":
šareni mini paradajz
pola krastavca
malo svežeg bosiljka
maslinovo ulje
himalajska so

Gazpacho

Način pripreme:
Priprema: Svo povrće sam isekla na krupnije komade a onda propustila kroz More Juice Press zajedno sa bosiljkom, limunom, belim lukom...
Čorbicu sam stavila u frižider da se dobro ohladi a onda servirala.
Serviranje: Isekla sam mini paradajz na pola a krastavac na male kockice. U tanjire sam sipala čorbicu, malo posolila, stavila paradajz, krastavca, svež seckan bosiljak i sve prelila sa malo maslinovog ulja pa poslužila.

Gazpacho

2 comments:

Anonymous said...

Za divno cudo, moja mama kojoj bi drugo ime trebalo da bude Zepter, nema ovaj sokovnik. Sto se mene tice, leti nema boljeg osvezenja od gaspaca. Jedan i jedini!

JA U KUHINJI... said...

Sladoled: Vidim da su nam mame vrlo slične 😊

Post a Comment