{Najava događaja} Beogradski festival slatkiša, poslastica i sokova ''I Love my Candy''

Blog JA U KUHINJI... je još jednom, jedan od medijskih partnera, ovog puta Beogradskog festivala slatkiša, poslastica i sokova ''I Love my Candy'' naime:

"Nakon uspešnog projekta KGastro festival, iz Gastromagovog kreativnog tima stiže još jedna gastronomska magija! Beogradski festival slatkiša, poslastica i sokova ''I LOVE MY CANDY'' održaće se 27., 28. i 29. marta 2015. godine (pomereno je za) 24., 25., i 26. april 2015. godine ispred tržnog centra Delta City na Novom Beogradu, na površini od 2000 m2.
Izložbeni prostor biće pokriven sa luksuznim KT šatorima koji su opremljeni sa najmodernijom opremom potrebnom za izlaganje i čuvanje proizvoda. Podršku festivalu je pružila Diplomatska Asocijacija Srbije.
Na festivalu će se predstaviti proizvodjači i distributeri iz oblasti konditorske industrije iz zemlje i inostranstva, proizvodjači  sokova, opreme za poslastičarstvo i pekarstvo i predstavnici poslastičarske industrije.


Tokom festivala održaće se mnogobrojne manifestacije poput takmičenja elitnih beogradskih hotela i restorana u poslastičarstvu, koje će ocenjivati svetska zvezda Martin Chiffers, predsednik Britanskog pastry tima i vlasnik jednog od najvećih brendova poslastičarstva. 
"Asocijacija Master Chef Srbija" - najelitnije udruženje kuvara biće zaduženo za Master časove za poslastičare, Molekularna asocijacija Srbije predstaviće svoja dostignuća, Asocijacija karving mastera Srbije prikazaće drevnu tajlandsku veštinu u rezbarenju voća, dok će Udruženje barmena Bartenders710 predstaviti čokoladne koktele.
Na ovom festivalu predstaviće se vodeća svetska kompanije Barry Callebaut u proizvodjnji visoko kvalitetnih čokolada.


Pored profesionalnog programa, koji podrazumeva takmičenja i predavanja, na festivalu će biti organizovan i bogat zabavni program: Takmičenje poznatih ličnosti u kulinarskim sposobnostima, predstavnici medija takmičiće se u pravljenju najukusnijih poslastica, dok će najmladji posetioci uživati u raznolikim kreativnim radionicama (pravljenje malih piza, pravljenje zdravih slatkiša, učestvovanje u muzičkim radionicama. . . ).
Beogradski festival slatkiša "I LOVE MY CANDY"  biće  humanitarnog karaktera.
Voditelji festivala su Dejan Pantelić i Irena Karaklajić.  
Pozivamo sve sladokusce da posete Beogradski festival slatkiša i uživaju u najukusnijim poslasticama, kreativnim radionicama i stručnim predavanjima. "

3 comments:

What's for dessert? said...

Lijepo se provedite, program je jako zanimljiv

Unknown said...

Da sam bar blize!!! ;)

Sanja said...

Da sam bliže, došla bih :)

Post a Comment