FBI rukavice I deo

Neizmerno mi je drago što ovog meseca u okviru fbi rukavica (koje je pokrenula mamajac) istražujemo Jasenkin blog Sweet corner. Pod jedan bliže se praznici a tokom godine ukapirala sam da će većina keksića biti njeni a drugo jako mi je draga i predraga... I iako o njoj znam ono što mogu videti kroz njene slike, recepte i po koji komentar nekako osećam da je super i meni jako slična i zaista bi volela da je jednog dana i lično upoznam. A o iznenađenju koje mi je priredina početkom godine da i ne govorim... zaista male stvari govore mnogo o ljudima i ona je definitivno jedna od onih za koje mi je privilegija znati ih :)
I da, već sam pravila dosta njenih stvarčica i one slede sada a one koje ću tek praviti stižu u sledećem nastavku...Obožavam ovakve stvarčice... kiš na 1001 način... Ovaj je bio fantastičan...
Ove kiflice sam pravila prošle nove godine i znam da su se prve pojele i da je slatkica bila oduševljena, a i mi ostali naravno...I ovo je bilo prosle godine za novu godinu i super su mi simpatični ovi keksići... Prelepo izgledaju...Ovaj umak se već odomaćio kod mene kući i ni sama ne znam koliko sam ga puta pravila...Priču o kokosovom mleku možete videti ovde kad sam pravila puding od tapioke i nažalost samo mleko sam zaboravila (!?) slikati ali bilo je super...Integralna varijanta... i perfektna grickalica...Ovde mi slike nisu ispale nešto jer nisam imala živaca da slikam... bila sam gladna i zaista sam uživala u svakom zalogaju...Ovaj namaz je bio isproban gotovo istog dana kada je post postavljen i zaista je super...Slike koje idu uz post o đumbiru možda su mi i najlepše... ma savršene su... i u startu me totalno obeshrabrile tako da svoje piće nisam ni slikala a ni ovaj đumbir na slikama ni na šta ne liči ali zato napirak mi je super... đumbir malo jači da ga ovako grickam ali valjda sam ga trebala još tanje seći... Ma ovo će iči na popravni definitivno ;)

I eto... vidimo se u sledećem delu kad se zalaufam sa keksićima :)

12 comments:

Tadeja said...

WOW!
Ovo će biti jedan ludo dobar krug :)
Ja ne znam kaj bi prije izabrala!

Sweet Corner said...

Bas mi je drago da si me podjetila na ove tvoje fantasticne uratke, sve izgleda fenomenalno, a crinklesi izgledaju savrseno, fotka mi je predobra. Ne moram niti naglasiti koliko mi je drago da si zadovoljna receptima, hvala ti puno!

Branka said...

Divno ! fotke i odabrani recepti su mi super, a odlična je vijest da je na redu Jasenkin blog, potpisujem sve što si napisala a možda vam se baš u ovom krugu i ja priključim :-):-)

cosmo2503 said...

Kako si samo vrijedna bila. Predpostavljam da si ovo uradila i prije nego smo odabrale blog, ali sve je prekrasno.

Federica Simoni said...

wow che meraviglia!

Snježana Cetina said...

Uh sve je prekrasno!!

Andrea said...

Maslinka ja nemogu vjerovati koliko si toga ti već imala spremnog. I ja isprobavam dosta recepata s drugih blogva ali najveći problem mi je sve to fotografirati, zapravo većinu ne fotografiram i u toliko ti se još više divim. Sve izgleda prekrasno! :)

Josipa said...

ti uvijek budeš najvrijednija kad su u pitanju fbi rukavice :) jedva čekam seriju s keksićima :)

Unknown said...

Prekrasno! Biće ludo i nezaboravno ovaj krug. Ni ja ne stignem sve fotografirati jer mi pojedu moji Žderomiri!
Svaka čast na brzini i uradcima!

Marija said...

Pa tek je poceo mesec :) Stvarno si genije!

Jos nismo uveli nagradu za naj inspektorku ali mislim da se svi slazu da je tvoja :)

Aleksandra said...

Ostala sam bez reči, svaka čast, isprobani recepti izgledaju odlično!

Anonymous said...

треба проверити:)

Post a Comment