> (play)

Vratila sam se... "baterije" napunjene, kupatilo puno prljavog veša, kuća u haosu...
Kada se malo sredim, obrišem prašinu sa "šporeta" krećem u nove kuvarske poduhvate... A dotle evo par slikica, nisu sve mora ali su sa mora :))


P.S. Pošto sam ja domaćin sledećeg kruga igrice ajme koliko nas je tražim malu pomoć od vas... desno će biti anketa i molim vas pomožite i recite koji bi sastojak od navedenih želeli a ja ću posle do kraja meseca smisliti post o toj namirnici i pokrenuti krug za septembar (kada se svi vratimo sa odmora)...

8 comments:

Maja Babić said...

Dobrodosla nazad! :)

Snježana Cetina said...

Lijepe slike :)
Jedva čekam tvoje nove pothvate ;)

Monika said...

dobro došla nazad! :) nestrpljivo čekam tvoje nove recepte ;)

Shangri La Food said...

Dobrodošla :)))

cosmo2503 said...

Fotke su prekrasne, svaka za sebe je priča. Nakon odmora, sa elanom u nove radne, kulinarske (i druge kreativne)projekte.

Nada said...

Super slike...i ja idući tjedan odlazim na 15-tak dana..napokon....

cosmo2503 said...

I još mali komentar za tvoj "pool", iako sam glasala za limun mislim da bi trebala odabrati temu masline, tebi bi to sasvim priličilo.

JA U KUHINJI... said...

:) cosmo ja sam i htela da tema bude maslina iz hiljadu i jednog razloga ali sam se uplasila jer nisam znala koliko vas uopste voli masline... tako da mi ova "pitalica" kaze da vas ipak ima dosta i da biranjem masline nebi bio promasaj...a i u glavi vec imam duuuuuuuuuuuuug uvodni post, ako to bude tema :)...

Post a Comment