FBI rukavice II deo


Ovog meseca vreme mi tako nekako izmiče... I od svega što sam želela isprobati od Branke (u okviru FBI rukavica koje je pokrenula mamajac) uspela sam samo njoke... mislim osim onoga što sam isprobala pre...Njoke sam odavno nameravala probati jer se nikada nisu pravile u mojoj kući i za mene je to nešto sasvim novo, a Brankin recept mi se učinio tako detaljan i precizan za laike kao što sam ja... I mogu reći da nisam imala nikakvih problema. Krompir doduše nisam kuvala u kori već sam ga stavila u mikrotalasnu (sa sve korom) i bio je gotov mnogo pre a suv i fin kao kuvan... ma idealan... I zaista sam dodala i manje brašna nego što piše i njoke su zaista bile savršene... Branka hvala ti na ovom predivnom receptu.
Jedino što moje nisu ni približno lepe kao njene ali za prve njoke mislim da su sasvim o.k.


Nisam stigla napraviti umak koji je ona pravila već je su bile prilog piletini u umaku od maslina, sa bloga Voće i povrće...


6 comments:

dvi ribe dva kumpira said...

Draga Maslinka, hvala ti :)
Osjecam se tako neugodno jer sam ti obecala daskicu za njoke, a jos je nisam poslala :(
Sram me bilo....sve sam kupila za nagrade za tebe i druge cure, ali uvijek nesto zaboravim ponijeti sa sobom u postu....
al kod mene je i ima tvoje ime na sebi :)
Inace sam u velikoj guzvi u zadnjih par mjeseci a i imam posla preko glave,
ali obecavam, svakako mi je to na listi u sljedecih par dana.
Svejedno njoke izgledaju predivno, bas se vidi da su krasno mekane, a sos sa njima koji si radila isto izgleda kao pun pogodak.
Krasno, krasno :)

Sweet Corner said...

njoke zaista izgledaju fantasticno, krasne su ti!

Monika said...

svi smo izgleda u stisci s vremenom ovaj mjesec :) njoki izgledaju fantastično.

Вера said...

Super su ti njoke,fotkice bez konkurencije!

Andrea said...

Njoke su ti odlično ispale i ne brini se što nemaš daščicu za njih. Moje mama i baka ih uvijek rade na ribežu tako da je za mene ovo izvorni izgled njoki. :)
Puno ti hvala na povjerenju i drago mi je da vam se ovo jelo svidjelo! :)

Maja Babić said...

Kako i koliko pečeš/kuvaš krompir u mikrotalasnoj? Izbuškaš ga malo pre toga? Nisam nikad kuvala krompir tako, a mogla bih.

Post a Comment